Sali Berisha – video

Albania - Assassination attempt on Berisha - 1997

T/I: 10:18:13 Hopes are fading that Albania's elections willl be able to go ahead later this month in the wake of an assassination ...

ALBANIA: PRESIDENT SALI BERISHA'S REACTION TO COLLAPSE OF 4 FUNDS

Albanian/Nat Albanian President Sali Berisha has said people who fear for their savings in high-risk investment funds should stop ...

ALBANIA: SHKRODA: PRESIDENT SALI BERISHA ADDRESSES RALLY

English/Nat The Albanian President, Sali Berisha, addressed a rally in the northern town of Shkroda on Saturday, in the latest bid ...

ALBANIA: FORMER PRESIDENT SALI BERISHA FACING POSSIBLE ARREST (2)

English/Nat Ex-President Sali Berisha has vowed to continue his campaign to oust the government despite a poorly attended rally ...

Albania-Sali Berisha apology for financial crisis

T/I 11:16:26 Albanian President Sali Berisha apoligised on Saturday (15/2) for the losses incurred by the people of his country ...

PRESSING, Sali Berisha - 30.05.2019

Website: https://www.televizioni7.com Facebook: https://www.facebook.com/televizioni7 Instagram: ...

PM Netanyahu meets with Albanian PM Sali Berisha in Jerusalem

PM Netanyahu meets with Albanian PM Sali Berisha in Jerusalem. November 21, 2011 Stay updated with the PM's twitter, ...

ALBANIA: TIRANA: FORMER PRESIDENT SALI BERISHA RALLY

Albanian/Nat Former Albanian President Sali Berisha has told a rally of about three-thousand of his supporters that street protests ...

EuroNews - Interview - Sali Berisha

Sali Berisha is Albania's prime minister and former president who came to power by defeating the Communists. He was elected ...

ALBANIA: PRESIDENT SALI BERISHA TRIES TO WIN BACK POPULAR SUPPORT

English/Nat Albanian President Sali Berisha has launched a charm offensive in a bid to win back popular support from angry ...

Opinion - Sali Berisha! (21 Maj 2020)

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare.

Sali Berisha konference pas kthimit nga Kukesi (14 Qershor 2000)

Një tra dogane nuk mund të na ndajë ne nga Kosova dhe nuk mund të mohojë mirënjohjen tonë ndaj NATO-s. Kështu ka ...

Sali Berisha mitingu në Shkodër - (2 Prill 2000)

Arkiva Lajme - Tv Klan 2000 Partia Demokratike dhe lideri i saj Sali Berisha kanë përkujtuar sot në Shkodër 9 vjetorin e ...

Opinion - Sali Berisha! (23 janar 2020)

www.tvklan.al Emision LIVE nga Blendi Fevziu në KLANHD & TVKLAN; Te ftuar: Sali Berisha, Erl Murati, Mentor Kikia, Lorenc ...

Opinion - Sali Berisha perballe gazetareve! (21 maj 2020)

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare.

Cfare i sugjeron opozites Sali Berisha?

Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan Emisioni politik më i ndjekur dhe më i preferuar në ekranet shqiptare.

Sali Berisha tregon sekretin e madh të jetes se tij

Ish-Kryeministri Sali Berisha ka qenë i ftuar në emisionin “Zonë e Lirë”. 10 ditë më parë, ai ka festuar ditëlindjen, ka mbushur ...

Albania: Tirana: President Sali Berisha reaffirms his position - 1997

English/Nat Albanian President Sali Berisha reaffirmed, Sunday, that he will not stand aside - despite calls for his resignation from ...

Random Videos:

© 2020 | Home | Контакты